Osta museokaupasta

Ompelulanit

6,00 €

 

Rauman merimuseossa järjestetään lauantaina 14.9.2024 Käsityöpäivä, jonka yhteydessä on mahdollista osallistua ompelulaneihin. 

Lanit järjestetään merimuseon toisen kerroksen Valkamasalissa kello 10-17. Osallistumismaksu on 6 euroa / henkilö. Maksu sisältää kahvin ja teen päivän ajan. 

Mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Varaa paikkasi ostamalla lippu!

Ompelulanit on yhteisöllinen tapahtuma, johon jokainen tuo oman ompelukoneensa, kankaansa sekä muut tarvitsemansa työvälineet ja ompelee yhdessä muiden kanssa. Tilassa on valmiina useampi leikkuupöytä, 10 ompelupaikkaa sekä lainattava silitysrauta ja -lauta. Paikalla ei ole opettajaa, vaan tekijät jakavat osaamistaan ja kokemuksiaan toisilleen.

Museon väki osallistuu laneihin ompelemalla suojia museon tekstiileille, halukkaat voivat osallistua myös tähän. Osallistujat voivat ottaa mukaan omat eväät tai lähteä lounastauolle omaan tahtiin. Huomaathan, että ompelutila on museon toisessa kerroksessa, jonne ei ole hissiä. Suosittelemme ottamaan mukaan oman jatkojohdon, muutamia johtoja on osallistujille lainattavissa.

Käsityöpäivän koko ohjelma: https://rmm.fi/tapahtumat/

Lisätiedot:
museonjohtaja Anna Meronen
meronen@rmm.fi
p. 040 5664839

Tapahtumakuva: Kaljaasi Oman päällikkö, kapteeni E. Toivonen syksyllä 1939. Rauman merimuseo.

-+