Perheen kanssa

Merimuseo on myös lasten museo

Meillä halutaan huomioida myös kasvuiässä olevat merenkulkijat ja maakravut. Saa koskea! -toimintapisteisiin ja navigointisimulaattori Jenny II:een voi tutustua aina tilanteen salliessa, kun museo on auki. Voit käydä myös tervehtimässä Kaskisukeltaja Wikholmia ja pumppaamassa hänelle ilmaa.

Kesä-elokuussa museon oma kesäkahvila Kahvilaituri palvelee kaikkia museokävijöitä. Kesällä 2020 Kahvilaiturin valikoimasta löytyy pillimehuja, kivennäis- ja lähdevettä pulloissa sekä yksittäispakattuja keksejä ja jäätelöitä.

Lasten opastukset ovat varattavissa etukäteen lapsiryhmiä varten. Miltä kuulostaisi syntymäpäivien juhlistaminen Kap Hornin ympäri -kierroksella? Tutustu tarkemmin lasten opastuksiin linkistä!

Lasten opastukset

Huomaathan, että COVID-19 -rajoitusten ajan näyttelytarjonnassa on poikkeuksia!

Lue lisää
img

Yhdistä käynti Kipparinpuistossa merimuseovierailuusi! Aivan merimuseon läheisyydessä on Kipparinpuisto, joka on kaikille avoin merihenkinen leikkipuisto. Leikkipuiston vieressä on Liikennepuisto, jossa kesäaikana voi ajella pyörällä, polkuautoilla tai lokariautoilla. Kipparinpuistossa ja Liikennepuistossa on kesäaikana ohjattua toimintaa. Muina aikoina niihin voi tutustua omatoimisesti.

Tiesitkö, että merimuseossa toimii yläkouluikäisille tarkoitettu Historiakerho?

Lue lisää