Perheen kanssa

Merimuseo on myös lasten museo

Meillä halutaan huomioida myös kasvuiässä olevat merenkulkijat ja maakravut. Navigointisimulaattori Jenny II:een voi tutustua aina tilanteen salliessa, kun museo on auki. Voit käydä myös tervehtimässä Kaskisukeltaja Wikholmia ja kokeilemassa hänen kenkiään. Museon lipunmyynnistä voit halutessasi lainata museovierailulle mukaan valokuvasuunnistuskortteja.

Sisääntulokerroksen isommasta wc-tilasta löytyy kokoontaitettava hoitopöytä vaipanvaihtoa varten. Simulaattorilla sekä isommassa wc-tilassa on korokejakkara, jotta pienemmät näkevät ja ylettyvät paremmin. Kesäisin museon kesäkahvilassa on myös pillimehuja valikoimassa. Taloon mahtuu ääntä, joten älä arastele museoon tuloa pienempienkin lasten kanssa!

Lasten opastukset ovat varattavissa etukäteen lapsiryhmiä varten. Miltä kuulostaisi syntymäpäivien juhlistaminen Kap Hornin ympäri -kierroksella? Tutustu tarkemmin lasten opastuksiin linkistä!

Lasten opastukset

Yhdistä käynti Kipparinpuistossa merimuseovierailuusi! Aivan merimuseon läheisyydessä on Kipparinpuisto, joka on kaikille avoin merihenkinen leikkipuisto. Leikkipuiston vieressä on Liikennepuisto, jossa kesäaikana voi ajella pyörällä, polkuautoilla tai lokariautoilla. Kipparinpuistossa ja Liikennepuistossa on kesäaikana ohjattua toimintaa. Muina aikoina niihin voi tutustua omatoimisesti.