Varaus- ja peruutusehdot

Suosittelemme, että kokous- ja juhlavaraukset tehdään viimeistään kuukautta ennen tilaisuutta. Pyydämme, että vahvistatte ryhmän lopullisen koon ja erityisruokavaliot viimeistään viikkoa ennen vierailua. Mikäli varaukseen ei sisälly ravintolapalveluita, on ryhmän koko hyvä vahvistaa viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Opastukset

Tilattu opas odottaa ryhmää 15 minuuttia ennen varattua aikaa ja 15 minuuttia varatun ajan alkamisesta. Mikäli haluatte siirtää opastuksen alkamisaikaa, ottakaa yhteyttä museoon. Siirtäminen on opastuspäivänä mahdollista vain, mikäli oppaalla ei ole muita varauksia.

Kokoustilavaraukset

Mikäli tilaisuus järjestetään museon aukioloaikojen ulkopuolella, avataan museon ovet 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkamista. Pidemmästä valmisteluajasta on sovittava erikseen.

Tilaisuuden peruuntuminen

Tilaisuuden peruuntuessa lähempänä kuin 7 päivää (suurissa tilaisuuksissa 3 kuukautta) ennen tilaisuutta perimme 10 % tilattujen museopalvelujen ja ruokatarjoilujen arvosta. Peruutus tulee tehdä viimeistään tilausta edeltävänä arkipäivänä kello 16.00 mennessä. Tämän jälkeen peruutetuista tai peruuttamattomista tilaisuuksista veloitamme 100 % tilattujen museopalvelujen ja ruokatarjoilujen arvosta.

Vastuu vahingoista

Rauman merimuseo ja Hovi Sales eivät vastaa asiakkaalle sellaisesta vahingosta, joka aiheutuu lakon, työsulun, yleisen liikenteen pysähtymisen, tulipalon, sähkökatkoksen tai muun sellaisen osapuolista riippumattoman syyn takia (force majeure) tai vastaavasta syystä, joka ei ole johtunut osapuolten toiminnasta ja jonka seurauksia ei ole kohtuudella voinut estää. Rauman merimuseo ja Hovi Sales eivät vastaa missään oloissa mistään välillisistä vahingoista, joita asiakkaalle mahdollisesti aiheutuu.

Lataa tästä varaus- ja peruutusehdot.