Ryhmät

Ryhmien kannattaa varata itselleen sopiva vierailuaika Rauman merimuseoon sekä tilata opastus. Vähintään 10 henkilön ryhmät saavat sisäänpääsymaksussa ryhmäalennuksen (7,50€/hlö, norm. 9 €/hlö).

Normaalien aukioloaikojen ulkopuolisista museovierailuista perimme 50 euron avausmaksun. Matkanjärjestäjä, ota yhteyttä merimuseoon, niin sovimme teidän ryhmällenne sopivasta vierailusta!

Opastukset

Valittavanasi on erilaisia tapoja tutustua merimuseoon. Suosittelemme lämpimästi opastettua museokierrosta. Tutustu merimuseon opastuspalveluihin linkistä! Huomioi COVID-19 -tilanteen antamat rajoitukset opastuksille alla!

Opastuspalvelut

HUOM! Merimuseon avatessa COVID-19 -sulun jälkeen ovensa 1.6.2020 voimme tarjota ainoastaan yhtä opastustyyppiä ryhmille. Opastus on noin 15 minuutin mittainen ja se pidetään museon piha-alueella, jolloin 1-2 metrin turvavälien pitäminen on mahdollista. Opastuksen hinta on 20 € (alv. 24 %) ja siihen voi osallistua enintään 30 henkilöä kerrallaan. Johdanto-opastuksen jälkeen merimuseon näyttelyt ovat pääsylipun lunastaneille tutustuttavissa itsenäisesti turvallisuusohjeita noudattaen. 

Ruokailu

Ryhmät voivat yhdistää museovierailuunsa myös ruokailun tai kahvituksen. Museon yhteistyökumppani Hovi tarjoaa lukuisia eritasoisia tarjoiluvaihtoehtoja kahvituksesta arkilounaaseen ja aina ylellisiin menukokonaisuuksiin saakka. Ryhmävierailuja varten on olemassa valmiita kokonaisuuksia, joita voi tiedustella Hovilta tai luoda oma, toiveiden mukainen kattaus.

img

Kesä-elokuussa museon oma kesäkahvila Kahvilaituri palvelee myös ryhmäasiakkaita etukäteisvarauksesta. Kahvilaiturin valikoimasta voi tilata vaikkapa pullakahvit samalla kun vierailu varataan. Tarjoiluja sisältävät vierailuvaraukset on hyvä tehdä viimeistään kuukautta ennen toivottua ajankohtaa.

Varaukset

Ryhmien museovierailut ja opastukset tulee varata hyvissä ajoin Rauman merimuseosta, puh. 02 822 4911 tai info@rmm.fi. Vierailuihin liittyvät tarjoilut varataan Hovin myynnin kautta, puh. 010 229 5210 tai sales@hovihotels.fi.

Varaus- ja peruutusehdot

Jos haluatte yhdistää ryhmänne vierailuun ruokailun, suosittelemme varauksen tekemistä viimeistään kuukautta ennen vierailuajankohtaa. Mikäli vierailuun ei liity kahvila- tai ravintolapalveluita, varaus olisi hyvä tehdä viimeistään viikkoa ennen vierailua. Tutustu merimuseon ja Hovin varaus- ja peruutusehtoihin!