Kokous- ja juhlatilat

Etsitkö viihtyisää paikkaa etäkokoukselle? Meillä on Konftel C2055-etäkokouslaitteisto, jonka ansiosta 2-20 henkilön etäpalaverit onnistuvat laadukkaasti. 4K-konferenssikamera, kaiutinpuhelin ja laitteisto-hubi ovat helppokäyttöisiä. Jos kannettavassa tietokoneessasi on uudehko Windows-käyttöjärjestelmäversio, tekniikka yhdistetään siihen yhdellä USB-johdolla. Pyydettäessä voit myös lainata käyttöösi merimuseon kannettavaa tietokonetta.

Kysy lisää!

Merimuseolla on kolme kokous- ja juhlatilaisuuksiin vuokrattavaa tilaa:

Valkama-sali2. kerroksessa, enintään 60 henkilöä

Purjelaivasali 1. kerroksessa, enintään 36 henkilöä

Torni sisäänkäynti 2. kerroksessa, sisääntulotaso enintään 12 henkilöä, toinen tornin taso enintään 10 henkilöä 

Huom. Merimuseo ei ole esteetön rakennus. Katso lisätietoja tästä linkistä!

https://rmm.fi/api/getYoutubeThumb.php?id=N4qlQgjYc6w

Museon toisen kerroksen Valkama-sali ja Kapteeninpöytä tarjoavat tilat 60 asiakkaalle, tanssitilavarauksella 50 asiakkaalle. Yksi Valkama-salin pöydistä on iso Kapteeninpöytä, johon mahtuu istumaan 16 asiakasta.

Kokouskäytössä Valkama-salin kiinteän valkokankaan eteen mahtuu enintään 40 henkilöä (tuoli + pöytäpaikka) tai 50 henkilöä (pelkät tuolit). Tilassa on kiinteä datatykki, johon voi yhdistää laitteen VGA- tai HDMI-kaapelilla. Käytettävissä on myös toistolaitteet DVD- / Blu-ray -sisällöille sekä ulkoiselle äänilähteelle (3,5 mm plugikytkentä ja Bluetooth). Suosittelemme oman kannettavan tietokoneen käyttöä. Tilassa on langaton Wifi-verkko sekä pyydettäessä kokouslehtiö/fläppitaulu. Tilaan saa pyydettäessä myös konferenssikamera-mikrofonin etäkokouksia varten. 

Museon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee Purjelaivasali, jossa on tilat 36 henkilölle (tuoli + pöytäpaikka). Purjelaivasali on pimeään vuodenaikaan erityisen tunnelmallinen valaistuine laivavalokuvineen ja laatikkolaivoineen.

Purjelaivasaliin on tuotavissa kannettava valkokangas ja datatykki (VGA- ja HDMI-liitännät) tai 1-20 henkilön etäkokouksiin sopiva Konftel C2055-kokousjärjestelmä. Kokouskäytössä pöytäpaikkoja valkokankaan eteen on laitettavissa enintään 25 henkilölle. Salissa on langaton Wifi-verkko sekä pyydettäessä kokouslehtiö/fläppitaulu.

Konftel C2055-etäkokouslaitteiston ansiosta etäpalaverit yhdestä aina 20 henkilön kokouksiin asti onnistuvat laadukkaasti ja helposti. Laitteiston 4K-konferenssikamera, kaiutinpuhelin sekä laitteisto-hubi tekevät tekniikan helppokäyttöiseksi. Jos käytössäsi on moderni Windows-käyttöjärjestelmäversio, sinun tarvitsee vain yhdistää yksi USB-johto kannettavaan tietokoneeseesi. Pyydettäessä voit myös lainata käyttöösi merimuseon kannettavaa tietokonetta. Tutustu halutessasi laitteistoon paremmin Konftelin Youtube-videon avulla.

Merimuseon tornissa on kokoontumistilaa kahdessa kerroksessa. Torni on käytössä lähinnä lämpimänä vuodenaikana. Winefred-seurustelutila merimuseon tornin alakerrassa soveltuu pienen ryhmän (12 hlöä) esittelyihin, cocktail-tilaisuuksiin, viininmaistajaisiin ym.

Tornin yläkerran Harbinger-kabinetti tarjoaa hienon näköalan lisäksi sopivan tilan noin 10 henkilön kasvokkaisiin pienpalavereihin, joissa ei tarvita kokoustekniikkaa. Tornin yläosaan johtaa kapeat kierreportaat, mikä tulee ottaa huomioon ryhmällenne sopivaa kokouspaikkaa valitessa.