Kokous- ja juhlatilat

Merimuseolla on kolme kokous- ja juhlatilaisuuksiin vuokrattavaa tilaa:

Valkama-sali 2. kerroksessa, enintään 60 henkilöä

Purjelaivasali 1. kerroksessa, enintään 36 henkilöä

Torni sisäänkäynti 2. kerroksessa, sisääntulotaso enintään 12 henkilöä, toinen tornin taso enintään 10 henkilöä 

HUOM! COVID-19 -poikkeustilanteen aikana tilaisuuksien henkilömäärä on tavallista pienempi, jotta riittävät turvavälit saadaan pidettyä. Museon 1. kerroksen Purjelaivasaliin mahtuu 16 henkilöä (tavallisesti 36) ja 2. kerroksen Valkama-saliin enintään noin 40 henkilöä (tavallisesti 60).

Museon toisen kerroksen Valkama-sali ja Kapteeninpöytä tarjoavat tilat 60 asiakkaalle, tanssitilavarauksella 50 asiakkaalle. Yksi Valkama-salin pöydistä on iso Kapteeninpöytä, johon mahtuu istumaan 16 asiakasta.

img

Kokouskäytössä Valkama-salin kiinteän valkokankaan eteen mahtuu enintään 36 henkilöä (tuoli + pöytäpaikka) tai 50 henkilöä (pelkät tuolit). Tilassa on kiinteä datatykki, johon voi yhdistää laitteen VGA- tai HDMI-kaapelilla. Käytettävissä on myös äänentoistolaitteet CD- ja DVD-sisällöille sekä ulkoiselle äänilähteelle (3,5 mm plugikytkentä). Suosittelemme oman kannettavan tietokoneen käyttöä. Tilassa on langaton Wifi-verkko sekä pyydettäessä kokouslehtiö/fläppitaulu.

img

Museon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee Purjelaivasali, jossa on tilat 36 henkilölle (tuoli + pöytäpaikka). Purjelaivasali on pimeään vuodenaikaan erityisen tunnelmallinen valaistuine laivavalokuvineen ja laatikkolaivoineen.

img

Purjelaivasaliin on tuotavissa kannettava valkokangas ja datatykki (VGA- ja HDMI-liitännät). Kokouskäytössä pöytäpaikkoja valkokankaan eteen on laitettavissa enintään 25 henkilölle. Salissa on langaton Wifi-verkko sekä pyydettäessä kokouslehtiö/fläppitaulu.

img

Merimuseon tornissa on kokoontumistilaa kahdessa kerroksessa. Torni on käytössä lähinnä lämpimänä vuodenaikana. Winefred-seurustelutila merimuseon tornin alakerrassa soveltuu pienen ryhmän (12 hlöä) esittelyihin, cocktail-tilaisuuksiin, viininmaistajaisiin ym.

Tornin yläkerran Harbinger-kabinetti tarjoaa hienon näköalan lisäksi sopivan tilan noin 10 henkilön kasvokkaisiin pienpalavereihin, joissa ei tarvita kokoustekniikkaa. Tornin yläosaan johtaa kapeat kierreportaat, mikä tulee ottaa huomioon ryhmällenne sopivaa kokouspaikkaa valitessa.