Kokous- ja juhlatilat

Etsitkö viihtyisää paikkaa etäkokoukselle? Olemme hankkineet Konftel C2055-etäkokouslaitteiston, jonka ansiosta etäpalaverit yhdestä aina 20 henkilön kokouksiin asti onnistuvat laadukkaasti ja helposti ainutlaatuisessa museoympäristössä. Laitteiston 4K-konferenssikamera, kaiutinpuhelin sekä laitteisto-hubi tekevät tekniikan helppokäyttöiseksi. Jos käytössäsi on moderni Windows-käyttöjärjestelmäversio, sinun tarvitsee vain yhdistää yksi USB-johto kannettavaan tietokoneeseesi. Tarvittaessa voit myös lainata käyttöösi merimuseon kannettavaa tietokonetta.

Kysy lisää!

Merimuseolla on kolme kokous- ja juhlatilaisuuksiin vuokrattavaa tilaa:

Valkama-sali2. kerroksessa, enintään 60 henkilöä

Purjelaivasali 1. kerroksessa, enintään 36 henkilöä

Torni sisäänkäynti 2. kerroksessa, sisääntulotaso enintään 12 henkilöä, toinen tornin taso enintään 10 henkilöä 

HUOM! COVID-19 -poikkeustilanteen aikana tilaisuuksien henkilömäärä on tavallista pienempi, jotta riittävät turvavälit saadaan pidettyä. Museon 1. kerroksen Purjelaivasaliin mahtuu 16 henkilöä (tavallisesti 36) ja 2. kerroksen Valkama-saliin enintään noin 40 henkilöä (tavallisesti 60).

https://rmm.fi/api/getYoutubeThumb.php?id=N4qlQgjYc6w

Museon toisen kerroksen Valkama-sali ja Kapteeninpöytä tarjoavat tilat 60 asiakkaalle, tanssitilavarauksella 50 asiakkaalle. Yksi Valkama-salin pöydistä on iso Kapteeninpöytä, johon mahtuu istumaan 16 asiakasta.

Kokouskäytössä Valkama-salin kiinteän valkokankaan eteen mahtuu enintään 36 henkilöä (tuoli + pöytäpaikka) tai 50 henkilöä (pelkät tuolit). Tilassa on kiinteä datatykki, johon voi yhdistää laitteen VGA- tai HDMI-kaapelilla. Käytettävissä on myös toistolaitteet DVD- / Blu-ray -sisällöille sekä ulkoiselle äänilähteelle (3,5 mm plugikytkentä ja Bluetooth). Suosittelemme oman kannettavan tietokoneen käyttöä. Tilassa on langaton Wifi-verkko sekä pyydettäessä kokouslehtiö/fläppitaulu.

Museon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee Purjelaivasali, jossa on tilat 36 henkilölle (tuoli + pöytäpaikka). Purjelaivasali on pimeään vuodenaikaan erityisen tunnelmallinen valaistuine laivavalokuvineen ja laatikkolaivoineen.

Purjelaivasaliin on tuotavissa kannettava valkokangas ja datatykki (VGA- ja HDMI-liitännät) tai 1-20 henkilön etäkokouksiin sopiva Konftel C2055-kokousjärjestelmä. Kokouskäytössä pöytäpaikkoja valkokankaan eteen on laitettavissa enintään 25 henkilölle. Salissa on langaton Wifi-verkko sekä pyydettäessä kokouslehtiö/fläppitaulu.

Konftel C2055-etäkokouslaitteiston ansiosta etäpalaverit yhdestä aina 20 henkilön kokouksiin asti onnistuvat laadukkaasti ja helposti. Laitteiston 4K-konferenssikamera, kaiutinpuhelin sekä laitteisto-hubi tekevät tekniikan helppokäyttöiseksi. Jos käytössäsi on moderni Windows-käyttöjärjestelmäversio, sinun tarvitsee vain yhdistää yksi USB-johto kannettavaan tietokoneeseesi. Tarvittaessa voit myös lainata käyttöösi merimuseon kannettavaa tietokonetta. Tutustu halutessasi laitteistoon paremmin Konftelin Youtube-videon avulla.

Merimuseon tornissa on kokoontumistilaa kahdessa kerroksessa. Torni on käytössä lähinnä lämpimänä vuodenaikana. Winefred-seurustelutila merimuseon tornin alakerrassa soveltuu pienen ryhmän (12 hlöä) esittelyihin, cocktail-tilaisuuksiin, viininmaistajaisiin ym.

Tornin yläkerran Harbinger-kabinetti tarjoaa hienon näköalan lisäksi sopivan tilan noin 10 henkilön kasvokkaisiin pienpalavereihin, joissa ei tarvita kokoustekniikkaa. Tornin yläosaan johtaa kapeat kierreportaat, mikä tulee ottaa huomioon ryhmällenne sopivaa kokouspaikkaa valitessa.