Aineistopyynnöt

Rauman merimuseon kokoelmat ovat tutkijoiden käytettävissä. Niitä on hyödynnetty useissa akateemisissa opinnäytteissä sekä tietokirjoissa. Kokoelmiamme on käytetty myös muun muassa dokumenttielokuvissa. Kokoelmien käytöstä on sovittava museon kanssa etukäteen, ja käytöstä laaditaan käyttöehtositoumus. Yhteyshenkilönä on kokoelmista vastaava amanuenssi. Joissakin tapauksissa tutkimuspalvelut ovat maksullisia. Tietosuojalaki ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus rajoittavat joidenkin aineistojen käyttöä.

 Lisätietoa kokoelmien käytöstä löydät kokoelmapoliittisen ohjelman luvusta 5.

Kuvapalveluista

Merimuseon kuvia voi hakea suoraan verkosta Finna-palvelusta osoitteesta piipunjuurella.finna.fi Toistaiseksi Finnassa on vain pieni osa Rauman merimuseon kuvakokoelmista. Lisäämme kuvia koko ajan.

Piipun juurella –kuvat ovat digitaaliseen ympäristöön soveltuvia matalaresoluutiokuvia. Ne ovat tässä muodossaan vapaasti käytettävissä. Pyydämme kuitenkin, että kuvia käytettäessä mainitaan Piipunjuurella-sivuston, tallentavan museon, sekä mahdollisesti tiedossa olevan kuvaajan nimi.
    
Voit tilata meiltä korkearesoluutiokuvia käyttöösi digitaalisina tiedostoina.

Toimitusmaksut 

- hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Kaupallinen käyttö 65 €/ kuva
Yli 10 kpl 45 €/ kuva

Yleishyödyllinen tai yksityinen käyttö 0 €/ kuva

Mahdollinen uudelleendigitointi, kuvankäsittely tai muu asiantuntijatyö tuntihinnoittelun mukaisesti (myös yleishyödylliseksi luokitelluissa kuvissa) 60 € / alkava tunti.
 

Ota yhteyttä