Avoin työpaikka

Osa-aikainen työnjohtaja

Rauman merimuseossa on haettavana osa-aikaisen työnjohtajan tehtävä. Työnjohtaja työskentelee Huittisten vankilan vankityöryhmän työnjohtajana, tiiviissä yhteistyössä vankilan henkilökunnan kanssa.

Työnjohtajana työskentelet sekä Rauman merimuseon että yhteistyökumppanimme Rauman Merihistoriallisen Seuran Merimakasiinin monipuolisissa tehtävissä. Ensisijaisesti teet lähityötä toimintaan valittujen vankien kanssa ja toimit vankien ohjaajana.

Työhön sisältyy rakennus-, kunnostus- ja korjaustöitä kiinteistöissä sekä paikallisesti arvokkaan venekokoelman kunnostusta ja ylläpitoa. Huolehdit myös työpäivinäsi vankien kuljettamisesta Huittisista Raumalle ja takaisin.

Rauman merimuseon ja Merimakasiinin työmaalla työskentelee kaksi työnjohtajaa. Haettavana oleva tehtävä sisältää työskentelyä yhden päivän viikossa sekä toisen työnjohtajan loma-aikojen sijaistukset.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset
Tehtävään ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Turvallisuusselvitys
Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme
Odotamme sinulta työkokemusta esimerkiksi veneenrakennuksen tai korjausrakentamisen alalta. Sinun tulee hallita tavanomaiset puuntyöstöön liittyvät koneet ja laitteet.

Odotamme sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä kehittävää työtapaa. Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja halua kehittää työmaan toimintaa.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti (vähintään B-luokka).

Luemme eduksi
Soveltuvana koulutuksena pidämme esimerkiksi rakennusalan, veneenrakennusalan tai rikosseuraamusalan koulutusta.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen rikosseuraamusalalta tai vastaavan asiakaskunnan kanssa työskentelystä. Myös aiempi kokemus työnjohtamisesta tai ryhmien ohjaamisesta tai opettamisesta katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitamisessa on etua kielitaidosta, erityisesti englanninkielentaito on toivottavaa.

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme Museoiden työehtosopimusta.

Edut
Meillä pääset osaksi hyvin yhdessä toimivaa, rohkeaa ja oppimiseen kannustavaa työyhteisöä.

Tarjoamme sinulle lisäksi:

• työterveyshuollon
• kulttuuri-/liikuntaedun

Muut tehtävään liittyvät tiedot
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavalle voidaan asettaa enintään kuuden kuukauden koeaika.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV museonjohtaja Anna Meroselle, meronen@rmm.fi

Rauman merimuseo on Satakunnan ainoa ammatillisesti hoidettu erikoismuseo. Se kertoo keskiaikaisen kaupungin olemassaolon elinehdoista: merestä ja merenkulusta. Museo on ollut avoinna yleisölle vuodesta 2004 lähtien. Museon toiminnasta vastaa Raumanmeren Merimuseosäätiö.

Rauman merimuseo Finnassa