Osta museokaupasta

Syysloman kummittelua perheille 28.10. klo 11.15: lasten lippu

3€

Tuotekuvaus

Aaveiden Rauma ja Ghosts of Rauma -kirjojen kirjoittajat Saana Jaakkola ja John Swallow isännöivät mielikuvitusta kutkuttelevan kummituskierroksen perheille merimuseossa torstaina 28.10.2021 klo 11.15-12.00. Kuulemme tarinanpätkiä heidän kirjoistaan ja osallistumme aavemaisiin työpajoihin Saanan ja Johnin johdolla. Kierroksen jälkeen perheet voivat jatkaa itsenäistä tutustumista merimuseon näyttelyihin.

Kierroksen kielinä ovat suomi ja englanti. Kierrokselle otetaan rajoitettu määrä lapsia, joten varmista pääsy ostamalla kierrokselle osallistuvalle lapselle lippu ennakkoon tästä.

Lapsen seurana osallistuvat aikuiset voivat ostaa oman, normaalihintaisen museon pääsylippunsa ennakkoon verkkolippukaupasta tai ennen tapahtuman alkamista museon kassalta.

Osta lippu ja näytä tilausvahvistus kassalla. Voit näyttää vahvistuksen esimerkiksi puhelimesi sähköpostista tai tulostaa tilausvahvistuksen mukaasi. 

Vinkki: Jos tilausvahvistusta ei näy pian oston jälkeen sähköpostissasi, kurkkaa roskapostikansiosi! Jos vahvistusta ei näy sielläkään, laita viesti: info@rmm.fi.

-+