Opastettu museokierros

Opastettu museokierros tutustuttaa koko museoon

Kierroksella tutustutaan oppaan johdolla museon näyttelytiloissa liikkuen merimuseon kokoelmiin ja sillä hetkellä esilläoleviin näyttelyihin. Museon teemoja ovat muun muassa merimiehet ammattiryhmänä, merenkulun opetus Raumalla sekä raumalainen purjelaivamerenkulku.

Aika:

Opastetun kierroksen kesto on 45-60 min ja se on saatavissa ympäri vuoden. Opastus täytyy varata etukäteen, viimeistään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.

Hinta:

Arkipäivisin klo 9-17 

70 € (alv. 24 %), jonka lisäksi maksetaan merimuseon sisäänpääsymaksut (alv. 10 %).    

Muina aikoina

90 € (alv. 24 %), jonka lisäksi maksetaan merimuseon sisäänpääsymaksut (alv. 10 %).    

Jos ryhmän museovierailuun ei liity kokousta tai muuta tilaisuutta merimuseossa ja museo ei ole heidän haluamanaan vierailuajankohtana normaalisti auki, veloitetaan opastusmaksun ja sisäänpääsymaksujen lisäksi museon avausmaksu 50 € (alv. 24%).

Rajoitukset:

Maksimihenkilömäärä yhden oppaan opastuksella on 30 henkilöä. Jos ryhmä on iso, se voidaan jakaa kahdelle oppaalle. Tällöin opastukset voidaan viedä yhtäaikaisesti. Opastusmaksu veloitetaan oppaiden määrän mukaan.    

Merimuseon rakennuksessa on kynnyksiä ja portaita. Tämä tulee ottaa huomioon museovierailua suunnitellessa. Pyörätuolilla liikkuvat tarvitsevat tiloihin avustajan. Pääsisäänkäynnin edessä ei ole luiskaa. Museon henkilökunta auttaa tarvittaessa sisäänpääsyssä.

Kielet:

Opastettu museokierros on saatavissa myös englanniksi.