Onnin matkassa -maisteluopastus

Onnin monivaiheista tarinaa ryydittävät maistelun paikat

Rauman merimuseon ja Hovin cateringin maisteluopastus Onnin matkassa vie merenkulkijan mukana ympäri Eurooppaa, Haitiin, yhteen ihanan Annin kanssa ja lopulta sotavankeuteen 1. maailmansodan aikaiseen Saksaan.

Neljä tarinan paikkoihin sopivaa maistelupistettä tarjoavat koettavaa myös makuaistille. Opastus pohjautuu Onni-nimisen merimiehen päiväkirjan sisältöön, joka on talletettuna merimuseon kokoelmissa. Opastuksen voi tilata pelkillä ruokamaistiaisilla tai ruokamaistiaisilla, joihin on lisätty kuhunkin maistiaiseen sopiva anniskelu (ikäraja 18 vuotta).

Aika:

Kierroksen kesto on noin 60 min ja se on saatavissa ympäri vuoden. Opastus täytyy varata etukäteen, viimeistään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.

Hinta:

Syötävä maistelumenu: 23 € / henkilö, minimilaskutus 5 henkilöä, sisältää museon sisäänpääsyn, opastuksen sekä maistelumenun.

Syötävä ja juotava maistelumenu, johon lisätty anniskelu (K18): 35 € / henkilö, minimilaskutus 5 henkilöä, sisältää museon sisäänpääsyn, opastuksen sekä maistelusyötävät ja -juotavat.

Jos ryhmän museovierailuun ei liity kokousta tai muuta tilaisuutta merimuseossa ja museo ei ole heidän haluamanaan vierailuajankohtana normaalisti auki, veloitetaan opastusmaksun ja sisäänpääsymaksujen lisäksi museon avausmaksu 50 € (alv. 24 %).

Kielet:

Opastus on saatavissa myös englanniksi.

Rajoitukset:

Maksimihenkilömäärä opastuksella on 16 henkilöä. 

Merimuseon rakennuksessa on kynnyksiä ja portaita. Tämä tulee ottaa huomioon museovierailua suunnitellessa. Pyörätuolilla liikkuvat tarvitsevat tiloihin avustajan. Pääsisäänkäynnin edessä ei ole luiskaa. Talossa ei ole hissiä. Museon henkilökunta auttaa tarvittaessa sisäänpääsyssä.