Vieläk teils se paat o?

"Vieläk teils se paat o?", kysyy raumalainen

”Viäläk teils se paat o” – esitys perustuu Runeberg-palkitun Tapio Koivukarin samannimiseen runokirjaan. Mukana on myös ennen julkaisemattomia runoja. Runoja tulkitsevat puheen ja laulun keinoin Sari ja Perttu Suominen. Runot kertovat merestä, luonnosta, elämästä ja kuolemasta ja niissä katsotaan maailmaa ”raumalaisten lasien läpi ”. Esityksen laulut on säveltänyt Perttu Suominen.

Aika:

Esityksen kesto on noin 45 min ja se on tilattavissa ympäri vuoden. Esitys täytyy varata etukäteen, viimeistään kaksi viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.

Hinta:

400 € / esitys (alv. 0 %)   

Jos esitys ei liity merimuseossa vietettävään kokoukseen, juhlaan tai muuhun tilaisuuteen ja museo ei ole esityksen valittuna ajankohtana normaalisti auki, veloitetaan esityksen hinnan lisäksi museon tilavuokra.

Rajoitukset:

Katsomoon mahtuu enintään 50 henkilöä.

Merimuseon rakennuksessa on kynnyksiä ja portaita. Esityspaikkana on Valkama-sali museon 2. kerroksessa, jonne ei ole hissiä. Tämä tulee ottaa huomioon tilaisuutta suunnitellessa. Tarvittaessa esitys voidaan viedä myös museon 1. kerroksen Purjelaivasaliin, jolloin katsomoon mahtuu enintään 30 henkilöä. Museon pääsisäänkäynnin edessä ei ole luiskaa. Museon henkilökunta auttaa tarvittaessa sisäänpääsyssä. Lue lisää museon saavutettavuudesta!

Kielet:

Esityksessä puhutaan suomea (ja raumaa).

Kuva: Henna Junnila