Virkisty ja veny merimuseossa

Yhdistä hyvinvointipäivään joogatunti ja teemallinen kierros merimuseossa 

Virkisty ja veny -paketti alkaa tutustumalla merimuseon oppaan kanssa museonäyttelyyn tavallisesta poikkeavasta näkökulmasta. Opastus pyrkii herättämään ajatuksia henkilökohtaisista arvoista liittyen esimerkiksi sosiaalisiin suhteisiin, hyvinvointiin sekä itsensä kehittämiseen. Arvoista ei käydä keskustelua opastuksen aikana, ellei ryhmä niin erityisesti toivo. Opastus toteutetaan museon näyttelytiloissa liikkuen ja sen kesto on noin 30 minuuttia.

Opastuksen jälkeen on aika ottaa joko hikeä pintaan tai rentoutua keskittyneesti: koulutettu joogaohjaaja toteuttaa ryhmäsi tavoitteiden mukaisen tunnin. Voitte toivoa rauhallista tai vauhdikkaampaa harjoitusta aloittelijatasosta kokeneempaan tasoon. Joogaharjoitus toteutetaan merimuseon 2. kerroksen Valkama-salissa ja se sisältää 10 min aloituskeskustelun, jossa ohjaaja kartoittaa ryhmän toiveita ja kertoo tulevasta harjoituksesta, 40 min harjoituksen ja lopuksi vielä 10 min harjoituksen purkavan keskustelun juoman äärellä museon Kapteeninpöydässä. Museossa on joogamatot valmiina, halutessanne voitte ottaa omat matot mukaan.

Aika:

Kokonaisuuden kesto on 1,5 h ja se on saatavissa ympäri vuoden. Palvelukokonaisuus voidaan toteuttaa päivä- tai ilta-aikaan, arkena tai viikonloppuna mahdollisuuksien mukaan. Palvelukokonaisuus täytyy varata ennakkoon, viimeistään kaksi viikkoa ennen haluttua ajankohtaa. Pyydämme varmistamaan saatavuuden hyvissä ajoin etukäteen.

Hinta:

19,00 € / henkilö sisältäen sisäänpääsyn merimuseon näyttelyihin, opastuksen, joogatunnin ja tunnin jälkeen nautittavan juoman. Ryhmän enimmäismäärä on 15 hlöä ja minimilaskutusmäärä on 10 hlöä. Jos palvelukokonaisuus toteutetaan arki-iltana klo 16 jälkeen tai viikonloppuna museon aukioloaikojen ulkopuolella, hintaan lisätään museon avausmaksu 50 € (alv. 24 %).

Rajoitukset:

Maksimihenkilömäärä yhden oppaan/ohjaajan opastuksella on 15 henkilöä. Jos ryhmä on isompi, palvelukokonaisuus voidaan toteuttaa yhtä aikaa esim. jakamalla ryhmä kahteen pienempään ryhmään.

Merimuseon rakennuksessa on kynnyksiä ja portaita. Tämä tulee ottaa huomioon museovierailua suunnitellessa.

Merimuseossa ei ole pukuhuonetilaa tai suihkumahdollisuutta. Tulethan joustavissa vaatteissa, joilla on mukava tehdä joogaharjoitus ja osallistua opastukseen. Kylmään vuodenaikaan kannattaa varata mukaan esim. villatakki tai -paita sekä joogaharjoituksen alkua varten villasukat tai muut lämpimät sukat.

Asiakas vastaa omasta turvallisuudestaan. Asiakkaan tulee noudattaa merimuseon henkilökunnan ja joogaohjaajan antamia ohjeita. Merimuseo ei vastaa asiakkaiden omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta museon tiloissa tai sen alueella.

Kielet:

Palvelukokonaisuus on saatavissa myös englanniksi.