Esine = Tarina

Esine = Tarina haastaa osallistumaan

Museot ovat täynnä esineitä. Monesti esineeseen liittyy tarina. Tällä opastuksella pääset tulkitsemaan ja kuulemaan tarinoita valituista esineistä merimuseossa.

Kierrokseen voidaan sisällyttää toiminnallisia osia, kuten kuvatulkintaa tai soveltava pelastautumisharjoitus! Esine = Tarina on vapaamuotoinen, leikkisä ja osallistumaan haastava opastus. 

Aika:

Kierroksen kesto on 45-60 min ja se on saatavissa ympäri vuoden. Opastus täytyy varata etukäteen, viimeistään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.

Hinta:

Arkipäivisin klo 9-17 

70 € (alv. 24 %), jonka lisäksi maksetaan merimuseon sisäänpääsymaksut (alv. 10 %).    

Muina aikoina

90 € (alv. 24 %), jonka lisäksi maksetaan merimuseon sisäänpääsymaksut (alv. 10 %).    

Jos ryhmän museovierailuun ei liity kokousta tai muuta tilaisuutta merimuseossa ja museo ei ole heidän haluamanaan vierailuajankohtana normaalisti auki, veloitetaan opastusmaksun ja sisäänpääsymaksujen lisäksi museon avausmaksu 50 € (alv. 24 %).

Rajoitukset:

Maksimihenkilömäärä yhden oppaan opastuksella on 30 henkilöä. Jos ryhmä on iso, se voidaan jakaa kahdelle oppaalle. Tällöin opastukset voidaan viedä yhtäaikaisesti. Opastusmaksua veloitetaan 70 € (alv. 24 %) / opas.

Merimuseon rakennuksessa on kynnyksiä ja portaita. Tämä tulee ottaa huomioon museovierailua suunnitellessa. Pyörätuolilla liikkuvat tarvitsevat tiloihin avustajan. Pääsisäänkäynnin edessä ei ole luiskaa. Talossa ei ole hissiä. Museon henkilökunta auttaa tarvittaessa sisäänpääsyssä.