Osta museokaupasta

Lasten opastus: Ihmettelyä ja ulkoilua merimuseonmäellä

5€

Tuotekuvaus

Lähde viettämään ulkoiluhetkeä Rauman merimuseon mäelle kesä- ja heinäkuussa! Merimuseon oppaan ohjaamana liikutaan merimuseonmäen alueella, kuullaan tarinoita museotalosta, kuvitellaan yli sadan vuoden takaisia ja välillä intoudutaan meriteemaisiin pihaleikkeihin!

Miltä merimuseorakennus näyttää takaapäin? Miksi museossa on torni? Miltä museon ympäristö on näyttänyt 120 vuotta sitten? Miksi kapteeni on aina käskemässä ja miksi sitä pitää totella? Opastuksen jälkeen voi halutessaan lähteä itsenäisesti oman aikuisen kanssa tutustumaan merimuseon näyttelyihin.

  • lapsen sisäänpääsy museoon kuuluu opastuslipun hintaan
  • aikuisen sisäänpääsy tavallisella pääsylipulla tai Museokortilla

Opastusta suositellaan 5-9-vuotiaille. Opastuksen kesto on noin 30 min ja se toteutetaan säävarauksella. Jos sataa, ryhmälle vedetään museon sisätiloissa korvaava opastus. Opastukselle otetaan 15 ensimmäistä lipun ostanutta. Lippu 5 € / lapsi sisältää opastuksen ja pääsyn merimuseon näyttelyihin. 

Valitse sopiva ajankohta alta ja osta lippu. Näytä tilausvahvistus museon lippukassalla ennen opastuksen alkua. Voit näyttää vahvistuksen esimerkiksi puhelimesi sähköpostista tai tulostaa tilausvahvistuksen mukaasi. 

-+