Osta museokaupasta

Iltapurjehdus Raumanmerellä kaljaasi Ihanalla 19.8.2021 klo 17-20

10€

Tuotekuvaus

Rauman merimuseo ja Raumanmeren väkeä -toimintayhteisö kutsuu mukaan tunnelmalliselle iltapurjehdukselle Rauman saaristoon torstaina 19.8.2021. Laiva lähtee Merijakamolta (Suvitie 14, Rauma) klo 17.00 ja palaa samaan paikkaan klo 20.00. 

Lipun hinta 10 € sisältää risteilyn upealla, satakuntalaisen laivanrakennuksen taidonnäytteellä, kaljaasi Ihanalla sekä korppukahvit. Ihana on valmistunut vuonna 2011 ja sen kotisatama on Luvian Laitakarissa. Tervantuoksuisen purjelaivaelämyksen lisäksi matkan aikana on pientä ohjelmaa merellisen kulttuuriperinnön tiimoilta. Iltapurjehdus on osa merimuseon Roskaton Raumanmeri -projektia, jota rahoittaa Museovirasto.

Osta tarvitsemasi määrä lippuja merimuseon verkkokaupasta. Saat antamaasi sähköpostiin tilausvahvistuksen, joka toimii lippunasi risteilypäivänä. 

Lippuosto on sitova eikä oikeuta peruuttamiseen ellei kyse ole force majeure -tilanteesta. Jos risteily joudutaan perumaan koronatilanteen takia, rahat palautetaan. Ethän osallistu risteilylle oireisena tai sairaana. Mahdollisten jäljitystilanteiden vuoksi pyydämme jokaiselta laivaan astujalta nimen ja yhteystiedon.

Kuva: Paula Korpinen

-+